Navigáció

2271585
 • Výberové konanie - zástupca riaditeľa MŠ

 • CSALÁDI JUNIÁLIS

  Családi juniális 2018. június 16-án, szombaton! Minden korosztály számára érdekes, szórakoztató programokkal! Minden szülőt és diákot szeretettel várunk!

 • "...a slovo bolo u Boha... rajzverseny"


  Szívből gratulálunk Velebný Nikolett Kíra III.G osztályos diákunknak, aki az országos versenyen kategóriájának 2.helyét szerezte meg, valamint elnyerte a Diákok díját is. Ugyancsak gratulálunk Bohus Biankának, 2.A osztályos tanulónknak ugyanezen verseny 3.helyezéséért! Csak így tovább, lányok, nagyon ügyesek vagytok! 

 • Kerületi 3. hely! - "Poznaj slovenskú reč"


  Nagy szeretettel gratulálunk PÍRI VIKTÓRIÁNAK, gimnáziumunk III.G osztályos diákjának, aki a POZNAJ SLOVENSKÚ REČ verseny kerületi fordulóján az élvonal 3.helyén végzett. Ezzel a nagyszerű eredménnyel Viki bejutott az ORSZÁGOS DÖNTŐBE! Köszönjük ezt a kimagasló teljesítményt neki és felkészítőjének, MOLNÁR Margit tanárnőnek!

 • Kémia olimpia - alapiskolás kategória járási fordulója

  Gratulálunk 9.A osztályos diákjainknak Ozsvald Szilviának és Keresztes Rebekának, akik a kémia olimpia járási fordulóján Léván sikeresen szerepeltek. Az igen igényes versenyen 16 iskola 31 diákja vett részt, s közülük Szilviának sikerült megszereznie a 7. helyezést. Gratulálunk nekik és felkészítőjüknek, Murin Éva tanárnőnek!

 • NYILT NAP ÉS BEIRATKOZÁS - GYERE KÖZÉNK, VÁRUNK! :)

 • Tompa Mihály Országos Szavalóverseny - országos elődöntő

  Kimagasló eredménnyel zárult a március 28-án zajló TMOV országos elődöntője. Az országos döntőbe ARANYSÁVVAL továbbjutott PÁLFFY Zsuzsika, valamint a verséneklő kategóriában induló PIANO együttesünk (TURCZI Ákos, VILLANT Enikő, TAUBER Krisztián, PÁLFFY Fanni és CSÁKY Máté képviseletében), akik a tavalyihoz hasonlóan ismét eljutottak az országos döntőbe! Felkészítő tanáraitoknak - PÁLFFY Zsuzsanna és WOLLENT Andrea tanárnőknek -, valamint mindnyájatoknak szívből gratulálunk, az országos döntőhöz pedig nagyon sok sikert kívánunk!EZÜSTSÁVOS és BRONZSÁVOS versenyzőinknek is nagy szeretettel gratulálunk, gyönyörűen teljeseítettetek ezen a nem kis megmérettetésen!

  1.kat.vers: RÁDI Mátyás - ezüstsáv

  1.kat.próza: PÁLFFY Zsuzsanna - aranysáv

  3.kat. próza: KLUKON Rebeka: ezüstsáv

  4.kat.próza: PÁLFFY Fanni - ezüstsáv, CSÁKY Máté - bronzsáv

  6.kat. - megzenésített versek: PIANO együttes - aranysáv. 

  Felkészítők: Rádi Mária, Pálffy Zsuzsanna, Szikora Andrea, Wollent Andrea tanárnőkIrány az országos döntő!!!

 • Dobré slovo - járási forduló

  GRATULÁLUNK 7.A osztályos diákunknak, KAŠTIER Anabelának, aki a Dobré slovo szlovák nyelvű vers- és prózamondó verseny járási fordulóján Léván 3. helyezett lett. Ugyancsak gratulálunk a verseny további résztvevőinek, akik nagyszerűen helytálltak és képviselték iskolánkat a további három kategóriában is, név szerint: ANTAL Adrianna (9.A), ŠMIKŇA Bernadett (8.B), GYUROVICS Viktória (6.A).

  Felkészítőik: Bukor Erzsébet, Molnár Margit és Bolgár Katalin tanárnők.

 • XVII. Ferenczy István Országos Képzőművészeti Verseny

  Február 28-án kerültek kiértékelésre azok a képzőművészeti diákmunkák, melyeknek ezúttal is Rimaszombat adott otthont. Iskolánk diákjai is nagyon szép pályamunkákat küldtek a versenyre, melyek közül a szakmai zsűri ezúttal III.G osztályos diákunknak, Velebný Nikolett Kírának munkáját különdíjjal értékelte. A mű a "Hazám, te széles Felvidék" témára készült. Kíra tanulmányai során már számtalanszor megmutatta tehetségét - szinte minden versenyen, melyen indul, díjazzák munkáját! Gratulálunk ehhez a nagyszerű eredményhez is, a továbbiakban pedig hasonló szép sikereket kívánunk!

 • Pitagoriász matematikaverseny - járási forduló

  Nagyszerű eredményünk született Léván, a Pitagoriász matematikaverseny járási fordulóján. Doncs Anita tanárnő felkészítésével két 3.A osztályos tanulónk is az élvonalban végzett, mégpedig Lomen Zsófia a 2. helyen, Csáki Tamás pedig a 3.helyen. Gratulálunk ehhez a kiemelkedő eredményhez! Ügyesek vagytok! :) 

  A versenyen magasabb évfolyamokban sikeres megoldóink voltak még hárman - Patai Attila (5.B), Murin Dániel (6.A), Bodžár Máté (6.A), akiknek úgyszintén szívből gratulálunk.

  További résztvevők: Deák Nikolas (4.A), Csizmadia Márk (7.A), Balla Kevin (7.A) és Doncs Zsombor (8.B), akiket szintén dicséret illet. Tudjuk, hogy jó matikusok vagytok, ez most így sikerült. Majd legközelebb! Felkészítő pedagógusok még: Škerlec Píri Ildikó és Gódor Bea.

 • Tompa Mihály Országos Szavalóverseny - járási forduló

  Nagyszerű eredménnyel tértek haza szavalóink Léváról, a Tompa Mihály Országos Szavalóverseny járási fordulójáró. Nagy gratuláció nekik is és természetesen felkészítő tanáraiknak! Nagyon ügyesek voltatok mindnyájan! A továbbjutóknak, az öt aranysávosnak pedig további sikereket kívánunk az országos elődöntőn!!! A járás legjobbjai közül is a legjobbak a következő helyeken végeztek:

  1.kat.vers: Rádi Mátyás-aranysáv, Csáki Anna-bronzsáv. 

  1.kat.próza: Pálffy Zsuzsanna - aranysáv. 

  2.kat.vers: Rádi Sarolta - ezüstsáv.

  2.kat.próza: Siket Péter - ezüstsáv.

  3.kat.próza: Klukon Rebeka - aranysáv, Klukon Adél - ezüstsáv.

  4.kat.vers: Patai Fanni - ezüstsáv.

  4.kat.próza: Csáky Máté - aranysáv, Pálffy Fanni - aranysáv. 

  Felkészítők: Lomen Zsuzsanna, Pálffy Zsuzsanna, Szikora Andrea, Rádi Gódor Mária.

 • Biblia olimpia - esperesi forduló

  Gratulálunk úgy az alapiskolás mint a középiskolás csapatunknak, akik továbbjutottak a biblia olimpia országos fordulójába. További sok sikert kívánunk!

 • A Víz Világnapja

  Új fényképek a A Víz Világnapja albumban

  Ez a nap a vízen kívül arról is szólt, hogy kiértékelésre kerültek a gyerekek alkotásai, mellyel a szervezők évről-évre felhívják a figyelmet az ivóvíz fontosságára és általunk nem is tudatosított értékeire. A gyerekek most is gyönyörűeket alkottak, igazán figyelemreméltó művek születtek. Iskolánk diákjai összesen NYOLC díjat hozhattak haza, nem kis örömünkre. 

  Óvoda - Bakai Péter - 2.hely

  Alapiskola Mokso Lúcia (2.A) - 1.hely, Mokso Kamilla (2.A) - 3.hely, Balla Bianka (3.A) - 1.hely, Heimlich Dóra (3.A) - 2.hely, Wollent Anna (7.A) - 2.hely, Klukon Adél (7.A) - 3.hely

  Középiskola Murin Barbara (III.G) - 1.hely

  Gratulálunk minden alkotónak és felkészítő tanáraiknak!

 • A 48-as szabadságharcra emlékeztünk

  Új fényképek a A 48-as szabadságharc albumban

  Az idei megemlékezés igazán nem volt szokványosnak mondható, hiszen két vendégiskola is aktívan részt vett iskolai ünnepségünkön. Az érettségi hét miatt egy kis csúszással, március 19-én emlékeztünk hős elődeinkre. Iskolánk 8.A és 8.B osztályos diákjai készítették az ünnepi műsort Antal Nyustin Ágnes és Wollent Andrea tanárnők vezetésével. Őket követték aszódi vendégeink, majd a Határtalanul program keretében hozzánk ellátogató kőszegi iskola. A színvonalas programot iskolánk Magnificat énekkara zárta. Záródalukkal, az Ismerős Arcok Nélküled c. számával sokunk szemében könnyet csaltak, hisz ennek a dalnak különleges ereje volt ebben a baráti-testvéri közegben. A közösen eléneket himnusz pedig ráhelyezte a koronát erre az emlékezetes programra.Kedves Barátaink, köszönjük, hogy velünk ünnepeltetek!

 • Gimnazistáink tanulmányi kirándulása

  Rendhagyó élményben volt része mindazoknak, akik 2018. március 16-ánrészt vettek az Ipolyság - Alsósztregova - Szinóbánya útvonalonmegvalósult tanulmányi kiránduláson. A 39 diák Morva Éva és GazdagJózsef pedagógusok kíséretében szokatlanul zord időben indultak el, hogyirodalmi ismereteket gyűjtsenek első állomáshelyükön, Alsósztregován, a Madách-kastélyban. A felújított impozáns kastélyban a fiatalok rendhagyóirodalom órán vettek részt. Az exkurzió 2. állomása a poltári járásbeli Szinóbánya nevű település volt, ahol üveggyár működik. Az üveggyátásmegfigyelése, az üvegfúvás kipróbálása maradandó emlékeket hagyott adiákokban. A bemutató végén kellemes meglepetésben is részesültek,ugyanis minden látogató ajándékba kapott egy 6 pohárból álló szettet agyártótól. Az exkurzió tanulságos és jó hangulatú volt.

 • Zrínyi Ilona Matematikaverseny

  Nagyszerű eredményt értek el kis matematikusaink, akik a Zrínyi Ilona Matematikaverseny nyugat - szlovákiai fordulóján a mintegy 120 versenyző közül csapatban (összesításben) az ELSŐ helyen végeztek. Egyéni eredményeik is kimagaslóak: Csáki Tamás a 2.helyen, Lomen Zsófia pedig a 3. helyen végzett. Csapattársuk, Pál Gyula is nagyszerűen teljesített. Felkészítőjük Doncs Anita tanító néni, akinek az egész csapattal együtt szívből gratulálunk! Ügyesek vagytok, csak így tovább!

 • Simonyi Zsigmond Helyesírási Verseny - körzeti forduló

  Máricus 2-án került megrendezésre Párkányban a Simonyi Zsigmond Helyesírási Versenyre - immár 20. alkalommal. Három induló versenyzőnk, az iskolai forduló győztesei remekül helytálltak annak ellenére, hogy a tollbamondás és a feladatlap is ebben az évben nagyon nehézre, igényesre sikerült... Gratulálunk Tóth Vanessának, aki a nyolcadikosok kategóriájában az előkelő 4. helyen végzett, valamint Soltész Viktóriának és Kaštier Anabelának (7.A) iskolánk méltó képviseletéért. Felkészítőik: Wollent Andrea és Hevő Rita tanárnők.

 • Poznaj slovenskú reč - járási forduló

  Gratulálunk diákjainknak, akik Poznaj slovenskú reč elnevezésű verseny járási fordulójáról kitűnő eredményekkel tértek haza. A 3. kategória győztese, aranysávos 1. helyezettje Píri Viktória (III.G) lett a középiskolások versenyén. Otrekal Laura (9.A) a 2.kategória ezüst sávjában, Tóth Dominik (3.A) az 1.kategória bronz sávjában helyezkedett el, alig néhány tized ponttal lemaradva az ezüst besorolástól. Felkészítőik Molnár Margit és Píri Éva tanárnők voltak, akiknek szintúgy gratulálunk ehhez a nagyszerű eredményhez!

 • Önkéntes véradás az ipolysági kórházban

  Tisztelet és becsület mindazoknak, akik február 27-én eleget tettek a felhívásnak és az ipolysági kórházban részt vettek az önkéntes véradáson. Négy diákunk bizonyult teljesen egészségesnek és a követelményeknek megfelelőnek, név szerint: Leniczký Krisztián, Darnay Benedek, Jámbor Jennifer Júlia (IV.G) és Márton László (III.G) osztályos tanulók. Köszönjük mindannyiuknak, hogy vállalkoztak erre a nemes feladatra! A legközelebbi ipolysági véradásra júniusban elmehetnek azok is, akik most valami miatt kimaradtak.

 • Iskolánk a Szlovák Televízió Magyar Magazinjában

oldal:

Újdonságok

Kapcsolat

 • Katolícka spojená škola F.Fegyvernekiho s VJM - Šahy, Fegyverneki Ferenc Közös Igazgatású Katolikus Iskola - Ipolyság,
  SNP 4
  936 01 Šahy
 • +421-36-7411032 - sekretariát - titkárság
  +421-911 387965- riaditeľ - igazgató

Photogallery